Poliéster lawon athletic bolong pikeun activewear sportswear

Katerangan pondok:

Nomer artikel kami FTT19139 nyaéta lawon bolong anu breathable tapi kuat.Dirajut ku 100% poliéster DTY, anu ngajantenkeun lawon bolong athletic ieu karasaeun langkung lemes tibatan lawon biasa anu didamel nganggo benang FDY.

lawon bolong athletic kualitas luhur ieu bisa Wick jauh Uap alatan struktur bolong bullet na.Éta lawon bolong poliéster breathable anu tiasa ngatur suhu awak anjeun.Sajaba ti éta, ngabogaan touch lemes sabab knitted jeung poliéster ditarik benang textured.lawon bolong Ieu cukup populér pikeun nyieun baju kayaning activewear, rok, tops, dresses, kaos jsb Sajaba ti, bolong poliéster bisa leuwih gampang dyed alatan atribut hidrofobik na.Ieu ngandung harti yén éta dries leuwih gancang batan nilon bolong.

lawon bolong athletic Ieu sadia pikeun print sublimation, Anjeun bisa ngaluyukeun nurutkeun preferensi Anjeun atawa make loba program desain grafis nyieun prints.


Rincian produk

Tag produk

Parameter produk:

Poliéster lawon athletic bolong pikeun activewear sportswear

Item No.

FTT19139

Katerangan

Lebar (+ 3%-2%)

Beurat (+/-5%)

Komposisi

Athletic bolong lawon

58/60”

120g/m2

100% Poliéster DTY

Fitur Téknis

Transfer Uap, Breathable, Kokoh.

Naha Milih Kami?

Kualitas

Texstar adopts serat kualitas luhur pikeun mastikeun kinerja sarta kualitas lawon bolong athletic kami ngaleuwihan standar industri internasional.

Kontrol kualitas anu ketat pikeun mastikeun étalawon bolong athletictingkat utilization leuwih gede ti 95%.

Inovasi

Desain anu kuat sareng tim téknis kalayan pangalaman mangtaun-taun dina lawon, desain, produksi, sareng pamasaran anu luhur.

Texstar ngajalankeun runtuyan anyar tinalawon bolong athleticbulanan.

Palayanan

Texstar boga tujuan pikeun terus nyieun nilai maksimum pikeun konsumén.Kami henteu ngan ukur nyayogikeun kamilawon bolong athleticka konsumén urang, tapi ogé nyadiakeun layanan alus teuing jeung solusi.

Pangalaman

Kalawan pangalaman 16 taun 'pikeunlawon bolong athletic, Texstar geus professionally dilayanan 40 nagara klien sakuliah dunya.

Harga

Harga jual pabrik langsung, henteu aya distributor anu nampi bédana harga.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Kategori produk

    Aplikasi utama

    Metodeu utama ngagunakeun Texstar dibere handap